Find din næste frisør i Valby

Salon Galaxy

Salon Galaxy

Toftegårds Allé 19 st.

Dameklip

525 DKK

Herreklip

399 DKK

Bedømmelse

3,3/5 ⭐

Salon Galaxy

Frisør Zabell

Toftegårds Pl. 4

Dameklip

480 DKK

Herreklip

360 DKK

Bedømmelse

4,7/5 ⭐

Salon Galaxy

Aura Hair

Valby Langgade 124

Dameklip

425 DKK

Herreklip

355 DKK

Bedømmelse

5/5 ⭐

Mangler du en frisør i Valby?

Er du på udkig efter en ny frisør i Valby? Mulighederne er mange. Der er registreret 15 frisørsaloner, så der er i den grad nok saloner at vælge imellem. Frisørsalonerne er jævnt fordelt i bydelen, men størstedelen er dog lokaliseret i hjertet af Valby tæt på stationen. Vi har hos KlipMig.dk samlet alle frisørerne i bydelen Valby på denne oversigtsside. Det gør det lettere for dig, at få et overblik over hvilke frisører der er, samt hvor de er lokaliseret. På den måde kan du finde den frisør, som har den bedste beliggenhed for lige netop dig.

Nemt overblik over priserne

Når man er på udkig efter en ny frisør i Valby, er det rart at kunne orientere sig om priserne hos de forskellige saloner. Det kan være tidskrævende og uoverskueligt, selv at skulle tage kontakt til de mange frisører, for at forhøre sig om deres priser. Derfor har vi hos KlipMig.dk naturligvis gjort det let for dig, at få et overblik over prisniveauet blandt frisørerne i Valby. Ved hver frisørsalon her på siden kan du se priserne på alle deres service ydelser, så du hurtigt og nemt kan afgøre hvor vidt den pågældende salon, er et match i forhold til dit budget og behov.

Frisørsaloner på Toftegårds Alle, Toftegårds Plads og Valby Langgade

I Valby finder du mere end 15 frisørsaloner spredt rundt i bydelen. Det er blandt andet muligt at blive klippet på Vigerslevvej, Valby Tingsted, Gammel Jernbanevej og Trekonergade, men de fleste saloner ligger enten på Toftegårds Alle eller Valby Langgade. Hvad enten du har brug for en herrefrisør eller damefrisør, kan du finde det i Valby. Ydelserne hos de forskellige saloner spænder vidt fra lettere herreklip og barbering til mere komplekse dameklip og opsætning af bryllupshår etc.

Bydelen Valby

Valby er med sine 52.809 indbyggere ved at blive en større og større bydel i København. Bydelen grænser op til Vanløse, Hvidovre, Frederiksberg og Vesterbro/Kongens Enghave blot et par kilometer vest fra det centrale København. I bydelen finder du blandt andet Zoo Tårnet, som står på Valby Bakke. Derudover er en ret stor del af Nordisk Film og Carlsberg faktisk placeret i området. Flere kendte gamle danske film foregår faktisk i Valby – så bydelen har alligevel en del historik.