Find din frisør på Amager her

Salon Galaxy

Nuwell

Amagerbrogade 15

Dameklip

550 DKK

Herreklip

450 DKK

Bedømmelse

4,2/5 ⭐

Find en frisør på Amager

Leder du efter en ny frisør på Amager? Du er kommet til det rette sted. Amager er bogstavelig talt et mekka af frisørsaloner, der er godt spredt ud over hele øen. Hvad enten du leder efter en damefrisør eller herrefrisør, er der rigeligt at vælge i mellem. Der er i øjeblikket over 100 frisørsaloner fordelt rundt på øen. De fleste saloner ligger placeret i hjertet af Amager, hvilket vil sige tæt på Amager Centret ved metrostationen. Alene på Amagerbrogade finder du hele 33 frisørsaloner. På KlipMig.dk kan du nemt og hurtigt skabe et overblik over alle salonerne, og på den måde hurtigere finde den frisør, der opfylder dine behov. På hver frisør-profil vil der være et kort, så du dermed nemt kan finde ud af, om salonen ligger indenfor en passende afstand. Nedenfor ser du ligeledes et kort over Amager.

Hurtigt overblik over frisørernes priser

´Prisen er en af de vigtigste parametre, når vi danskere skal ud og købe serviceydelser. Vi vil alle sammen gerne lave et godt køb og spare penge. Derfor er prissiden også den hyppigst besøgte side på frisørernes hjemmesider. Men hvis priserne ikke matcher dit budget, så er det tilbage på Google for at lede efter andre frisører på Amager, så du kan tjekke deres priser. Denne prissøgning kan derfor blive en lang affære, hvor du hele tiden skal tilbage til Google og ind på andre frisørers hjemmeside, for at finde en billig frisør. Det problem vil KlipMig.dk gerne komme til livs. Derfor kan du naturligvis nemt og hurtigt få overblik over frisørernes priser på Amager, hvad enten du søger et dameklip eller herreklip.

Leder du efter en god frisør på Amager?

For nogen er prisen ikke det vigtige. Her er kvaliteten i stedet i højsædet, og det der trækker fokus. De fleste er ømme om deres hår, og frygter samtlige skrækscenarier hos den nye frisør. Det er derfor naturligt, at man researcher og finder frem til anmeldelser, der er skrevet om den pågældende frisør. Disse finder du oftest på frisørens Google My Business profil, TrustPilot eller Facebook side. Det kan derfor tage tid at skabe sig et overblik over frisørens kompetencer og omdømme. På KlipMig.dk har vi gjort det nemt for dig. På oversigtssiden over frisørsaloner kan du se hver salons bedømmelse – og dermed finde en god frisør, der lever op til dine forventninger. 

 

Find en bæredygtig frisør